John 5 - The Art of Malice (2010)

Label: Rocket Science

1. The Nightmare Unravels (4:54)
  2. The Art of Malice (1:46)
  3. All Will Or Spite (4:03)
  4. J.W. (3:10)
  5. Ya Dig? (3:52)
  6. Can I Live Again (4:02)
  7. Portrayed as Unremorseful (3:29)
  8. Steel Guitar Rag (2:59)
  9. Wayne County Killer (3:42)
  10. Fractured Mirror (5:09)
  11. The S-Lot (4:13)
  12. The Last Page Turned (3:35)
avatar van musicboy2602
Heerlijk album vol razendsnelle heavy metal en al het andere wat op een gitaar kan. Hehe. Heerlijk om helemaal op los te gaan!

avatar van ilmrm
Hij slooft zich weer lekker uit op zijn gitaar. Wanneer ik er zin in heb vind ik het geweldig. Niet alles is snel en virtuoos. Ook het nummer met de slide gitaar (can i live again) en het opbouwende 'Fractured Mirror' zijn zeker de moeite waard.

avatar van Von Helsing
Erg sterk album van John 5, vooral Portrayed as Unremorseful en de Ace Frehley cover (Fractured Mirror) springen er boven uit. Hoewel de cover een 1 op 1 kopie is.