Enrique Iglesias - Euphoria (2010)

Spanje
Label: Universal

1. I Like It (3:52)

met Pitbull

2. One Day at a Time (4:04)

met Akon

3. Heartbeat (4:16)

met Nicole Scherzinger

4. Dirty Dancer (3:34)

met Usher

5. Why Not Me? (3:39)
  6. No Me Digas Que No (4:30)

met Wisin en Yandel

7. Ayer (3:33)
  8. Cuando Me Enamoro (3:20)

met Juan Luis Guerra

9. Dile Que (3:40)
  10. Tú y Yo (4:01)
  11. Heartbreaker (4:04)
  12. Coming Home (3:59)
  13. No Me Digas Que No (4:06)
avatar van NewYorkCityLight
De nieuwe van Enrique. Cuando Me Enamoro en I Like It vallen (erg) tegen, maar Heartbeat met Pussycat Doll Nicole Scherzinger vind ik wel wat hebben.

Ben beniewd.

avatar van mnrk
Het album klinkt prima na het een eerste keer te hebben beluisterd en vooral met zulk weer als het nu is

dribbeltje
Love this guy xxxxx

avatar van GastHeer
Ik vind er eigenlijk geen toppers tussen zitten. Voor mij is juist Cuando Me Enamoro het leukste nummer op het album, maar ik heb ook meer muziek van Juan Luis Guerra die ik leuk vind.

Tracklist:
1. I like it (feat. Pitbull)
2. One day at a time (feat. Akon)
3. Heartbeat (feat. Nicole Scherzinger)
4. Dirty dancer (feat. Usher)
5. Why not me?
6. No me digas que no (feat. Wisin & Yandel)
7. Ayer
8. Cuando me enamoro (feat. Juan Luis Guerra)
9. Dile que
10. Tu y o
11. Heartbreaker
12. Coming home
13. Everything's gonna be alright
14. No me digas que no

madonnagirl3
I Like It is geweldig.
Maar de rest moet ik nog beluisteren, volgens mij ga ik na I Like It van de rest nog zwaar teleurgesteld over zijn, had kleine stukjes gehoord en daar was ik nou niet zo blij mee als I Like It.

avatar van Loveconfused
ah wat een mooie liedjes, stuk voor stuk Enrique Iglesias samen met Usher, wat een perfecte combinatie!

avatar van NewYorkCityLight
Supergave video voor I Can Feel Your Heartbeat. Alleen die stukjes met die spiegels zijn cheesy en passen er niet echt bij. Dat is wel jammer, maar voor de rest is ie echt .

I Like It, One Day At a Time en Heartbeat stuk voor stuk verslavend ;') Rest niet zo hoogstaand.. 2,5/5

avatar van ThePrinceOfPop
1,0
Bestaat dit album nou uit 10 of 14 nummer? Mijne heeft 14 nummers, en als het echt een dubbele uitgave is vind ik het een blunder want tu y yo is 1 van de beste nummers en die zie ik hier niet staan.

avatar van skullcandygirl
het begin van het lied "I like it"vond ik erg leuk.....tot enrique begon te zingen. met de computer hebben ze zijn stem veranderd in een alien stemmetje. echt jammer want verder klinkt het best leuk....

ik iriteede me dus vooral aan zijn stem met dat lied..

heartbeat vind ik een leuk nummer en dirty dancer klinkt wel lekker...

avatar van kaztor
ThePrinceOfPop schreef:
Echt goede nummers zijn tu y yo en i can feel your heartbeat. De rest is gewoon matig en redelijk. Een zwaar teleurstellend album. [Cijfer = 1]

Mooimangirl
I like It, I Can Feel Your Heartbeat, Dirty Dancer & Tonight(I'm Focking You) Zijn al geweldig. Alleen Tonight staat hier niet op.

X

avatar van Gloeilamp
Cuando me enamoro is echt enige nummer wat ik wel mooi vind.
Verder is alles erg slecht, Enrique mag van mij in het Spaans blijven zingen.
Past hem beter dan Engels.

avatar van Gloeilamp
Mooimangirl schreef:

X

Tonight is echt verschrikkelijk, het meest slechte nummer van Enrique.

avatar van MIAB
Het begin allemaal nog wel aardig, maar na 5 nummers ben ik er zelf wel klaar mee. Door het aantal hits blijft het gemiddelde goed. 3,5*

I Like It  --- 3,5
One Day at a Time --- 3,5