Papa Roach - To Be Loved (2010)

Alternatieve titel: The Best Of

Rock / Metal
Label: Geffen

1. Just Go (Never Look Back) (3:05)
  2. Broken Home (3:41)
  3. Last Resort (3:19)
  4. Time and Time Again (2:58)
  5. She Loves Me Not (3:29)
  6. Scars (3:30)
  7. Getting Away with Murder (3:14)
  8. ...To Be Loved (3:01)
  9. Reckless (3:34)
  10. Had Enough [Acoustic] (4:01)
  11. Forever [Live] (4:06)
  12. Hollywood Whore (3:56)
  13. Lifeline (4:06)
  14. Scars [Acoustic] (3:35)
wtf??? dit is precies wat ik had toegevoegd, de 2de keer

label Geffen zelfde hoes perfecte formaat 200keer 200 zelfde tracklist plus tijden, zelfde land, genre totale tijdsduur zelfde naam zelfde alternatieve titel, waarom is mijne in godsnaam afgekeurd dan?

avatar van Don Cappuccino
Misschien omdat er iemand eerder was met toevoegen?

nope, ik was eerder

maar even ontopic slechte greatest hits, er zitten erg leuke nummers op maar het is niet goed gekozen, bijv. between angels en insects was een grote hit maar staat er niet op, reckless en had enough zijn juist niet zo bekend, hadden ze beter andere nummers voor kunnen doen, just go ken ik al helemaal niet, staat op geen van de cd´s dus dat zal wel een nieuw nummer zijn, 14 nummers is ook best weinig voor een greatest hits, begrijp me niet verkeerd, het is gewoon een lekkere cd om naar te luisteren, maar gewoon slecht gekozen voor een greatest hits

Rizz
I almost told that I loved you, vond ik nou net een geweldig nummer
maar goed, ik denk wel dat ik deze ga kopen.

Rizz schreef:
I almost told that I loved you, vond ik nou net een geweldig nummer
maar goed, ik denk wel dat ik deze ga kopen.

precies i almost told you that i love you was ook een grote hit (voor papa roach's doen dan) maar die staat er niet op, en er staan ook onbekende nummers op, hij had er zowiezo nog makkelijk bijgekunt aangezien het album maar 14 nummers heeft...

Rizz
rockdude schreef:

Inderdaad. Maar goed, dat zul je altijd wel met een 'Best of' album blijven houden; je hebt natuurlijk altijd je eigen favorieten, maar het is zeker zo dat dit een beetje vreemd gekozen is.

hmm maar 2 stemmen? ik ben eigenlijk wel benieuwd welke songs bovenaan de statestieken komen maar met 2 stemmen is dat moeilijk te zeggen, er zijn toch nog veel meer papa roach liefhebbers?

avatar van Don Cappuccino
Ja, die zijn er, maar ik ken alle nummers op deze CD al

ja, als je alle nummers kent, kan je toch stemmen en favoriete aankruizen ?

bro
Het moest er eens van komen natuurlijk. Maar uiteindelijk valt het wel nog mee. Als ik het zo bekijk vind ik het er nog deftig uitzien! Ze gaan toch wel voor altijd ergens in me blijven hangen denk ik. =)

ElsenaarMetal
op de website van Papa Roach stond dat je deze CD niet mocht kopen omdat deze zonder toestemming van de band was uitgegeven en de band er niets aan zou verdienen.. lol.

Vind het een matige Best Off.
heb alle CD's zelf al dus ga hem sowieso niet halen.

ik ga hem ook zoiezo niet kopen, zitten veels te weinig nummers op en zeker ook niet de beste

Rijnes
Even tussendoor: waarom staat deze bij reguliere albums?

Ik corrigeer het wel even, deze hoort natuurlijk bij de verzamelaars te staan.

PriestMaiden
Album is goed, maar uiteraard overbodig. Between Angels and Insects had hier bijvoorbeeld toch zeker bij mogen opstaan.
Papa Roach is een van de eerste bands waar ik naar luister (van mijn twaalf jaar) en ze weten mij altijd nog wel te boeien. Ik ga ze live checken op de Lokerse Feesten samen met Alice Cooper en Anthrax

ElsenaarMetal
Antrax Is ook cool inderdaad! mazzel man!

ik moet zeggen, missen teveel goede nummers voor een echte bestoff.

joeri_metal
PriestMaiden schreef:

anthrax bestaat die band nog ?

PriestMaiden
Jep. Anthrax tourt momenteel terug met de zanger waar ze hun bekendste albums hebben gemaakt. (Joey Belladonna) Live waren ze erg goed.

Papa Roach was ook zalig live. Gekke frontman, die Jacoby Shaddix.

joeri_metal
oke leuk, ik heb jacoby shaddix nog in amsterdam zien lopen tijdje terug (:

avatar van DarkDuuvel
haha gaaaf de oude rocker.. vind dit album beetje raar voor een best of.. mis toch een aantal nummertjes...