Placid K - Beat Resort E.P. III (2010)

Italiƫ
Dance
Label: Choose Or Lose

1. Ride the Party 2K9 (5:52)
  2. Warmed & Cooled [Tieum Rmx] (4:30)
  3. I'm Ill (4:57)
avatar van Hellblazer
Ride The Party 2K9 (soort remake) is het best nummer. Leuke sampletjes, cool melodietje en aangenaam opgebouwd.
Warmed & Cooled (Tieum Rmx) is dan een stuk minder. Tieum maakt altijd van die lege, eentonige nummers. Het riedeltje dat af en toe langs vaart is wel leuk en zorgt voor de hard nodige variatie.
I'm Ill heeft een sample van het evenals eentonige nummer 'A Milli'. Beetje makkelijk en afgezaagd vind ik, maar goed. Het nummer is in z'n geheel ook niet geweldig.
Enkel Ride The Party 2K9 weet voldoening te geven, anders was het cijfer lager geweest.

avatar van Joeri_000
ik vind het geluid op alle tracks te overdreven en te zwaar , over the top ... Deze EP bevalt me niet zo , blijf erbij , erg verwend met deel 1 van de reeks !!