Jovink - Thuis voor de Dwangbuis (2001)

Label: Rikie Nijman

1. Romeo en Maxima (4:02)
  2. Noadost (3:26)
  3. Thuis voor de Dwangbuis (4:22)
  4. Bel Mien Snel (4:40)
  5. Lieve Rikie (3:46)
  6. Halen Wat Halen Kan (2:56)
  7. 'K Heb Geen Idee (4:22)
  8. Echt Niet Wat Je Denkt (2:39)
  9. Vrogger Was Alles Better (3:50)
  10. Ome Jan (3:30)
  11. De Matennaaiband (3:30)
  12. Bonustrack * (2:51)
avatar van Eddie
Weer een iets minder plaat, deze plaat heeft het voor mij gewoon niet helemaal, de plaat is zeker niet slecht, maar gewoon niet zo pakkend als de vorige twee. 3.5*

avatar van Bestiun
Helemaal mee eens. Het is allemaal wel leuk, maar als ik hem gehoord heb, duurt het wel weer een behoorlijke poos voordat ik hem weer ga luisteren. Sinds "Klasse, goed te passe" ben ik een aantal keer bij optredens van Jovink geweest. In die tijd heb ik ze van alle albums wel liedjes horen/zien spelen, behalve van dit album..

Bestiun schreef:

dat klopt ook wel, volgens mij is het enige nummer dat ze live spelen van deze plaat lieve rieki.
kijk maar op de dvd live op het achterhoekse klasse gala 2003.

dit is trouwens wel het minste album dat ze hebben uitgebragt (tot nu toe) vind ik

avatar van MAS
MAS