Jovink - De 9de (2004)

Label: Rikie Nijman

1. Hoe Smik Ow Den (3:06)
  2. Luie Flikker (3:25)
  3. Dreajkont (2:57)
  4. Moar Now Geet 'T Anders (2:54)
  5. Ik Bun Toch Ook Niet van Steen (3:02)
  6. Nix Te Klagen (3:35)
  7. Harsenloze Zondag (3:30)
  8. D'r an Met de Katjang (2:43)
  9. Popstar (3:22)
  10. J Nog Sloapen Kunt (2:22)
  11. Bullshit (2:34)
  12. Moeders Hol Ow Dochters Thuus (3:50)
  13. Holy Rikie (3:48)
zeker een lekker rock en roll album je merkt goed(als je de albums met elkaar vergelijkt) dat de band een stijgende lijn maakt.
verder het nummer luie flikker (mijn favoriet van deze plaat) stond toen hij werd uitgebragt op nummer 2 in de top of the pops.
dus dat zegt wel wat denk ik.
wel jammmer de laatste met gorro.
een 3.5 voor dit album

avatar van Bestiun
voederbietel schreef:

dus dat zegt wel wat denk ik.

Dat was volgens mij omdat je de single toen kreeg bij het programmaboekje van de zwarte cross. Toen kon "Hilversum" en dus ook totp niet meer om ze heen.

Maar dat neemt niet weg dat het wel een lekker nummer is