Jovink - Eenzaam aan de Top (1996)

Label: Rikie Nijman

7. Computervirus (5:38)
  8. Helemaal Nix (3:48)
  9. Superhit (4:57)
  10. Ivanhoe (2:23)
  11. 'T Geet Hier Spoken (3:16)
  12. Zuipen voor Vrede (4:41)
  13. Noar de Bingo (2:15)
avatar van Eddie
Hier hoor je duidelijk dat de band al wat meer ervaring heeft, de nummers klinken al wat beter en de productie is ook een stap vooruit. Ook staan er wat mer eigen nummers op i.p.v. covers met een eigen tekst. lekker 3*

hoe die nu staat (2.57) vind ik hem erg ondergewaardeert want misschien waren ze toen nog nie zo goed er staan wel mooie jovink toppers op zoals 't geet hier spoken" en "gvd"
en 3.5

avatar van Cygnus
voederbietel schreef:
en 3.5

Ik vind die beoordeling wel voldoende zo. Wat deze band doet is helemaal niet zo bijzonder, zeker niet als je het afzet tegen het werk van Normaal.

waarom denkt (bijna) iedereen dat jovink het zelfe is als normaal, als je dat zegt dan moet je tog eens beter gaan luisteren. dat word tog alleen maar gezegt omdat het allebij een boeren rockbandjes zijn en uit de zelfde streek komen

oja dat was een reactie op cygnus

avatar van Eddie
Cygnus schreef:

Duidelijk nog nooit naar de muziek van bijde bands geluisterd, Jovink lijkt totaal niet op normaal. Jovink's muziek is veel harder en en heeft veel minder bleus invloeden.

avatar van Cygnus
En of ik naar de muziek van ' bijde' bands geluisterd heb. Je kunt toch moeilijk ontkennen dat deze bands in hetzelfde genre actief zijn, dat er verschillen tussen beide bands zijn, is niet meer dan logisch. Wat ik enkel wil aangeven is dat Normaal wel een paar treetjes hoger staat dan dit gezelschap.