Nicholas Szczepanik - Dear Dad (2010)

Electronic / Rock
Label: Goat Eater Arts

1. Part I: When I'm No Longer Afraid of You
  2. Part 2: Forgive to Forget
Sietse
Een zeer persoonlijke drone plaat waar de emotie, niet alleen in de titels, vanaf druipt. Een zware en intense plaat die een van mijn favoriete drone albums van de afgelopen tijd is.

Na zijn vorige werk The Chiasmus laat Nicholas duidelijk horen dat hij bij de top van het genre hoort. Dikke aanrader voor hen die zich wel eens aan het drone genre wagen.

avatar van unmudded lake
Idd Sietse , mooi gezegd.

Wederom een jonge snaak die zo volle muziek brengt. Het is bijna niet te bevatten...

Beheerst, matuur, diepgaand

Beheerst en matuur in diepgang
Matuur en diepgaand in beheerstheid
Beheerst en diepgaand in maturiteit

The Chiasmus vond ik nog een tikkeltje straffer, die krijgt het volle pond.

Overigens vreemd voor me om een jonge lichting nu te zien die jonger is dan mezelf.
In den beginne vreemd aanvoelend, moeilijk te accepteren maar erna och ja een mens accepteert uiteindelijk veel, en eerlijk moeten toegeven dat een jonger mens je diep kan ontroeren.

Klasse

avatar van Tha)Sven
Wel een verschrikkelijke naam om te googlen
Maar wat een zwaar en heftig nummer is part 1 zeg!

unmudded lake schreef:
I

Maar zoveel jonger dan jij is ie niet hoor.

avatar van unmudded lake
Ik ging enkel af op z'n jonge engelachtige snoet die ik zag op last.fm.
En geef toe, daar ziet ie er toch wel heel jongensachtig uit...

Verder kan ik z'n leeftijd nou niet op één twee drie vinden overigens.

Sietse
Ik weet het ook niet precies, maar ik weet wel dat hij ook al richting de 30 gaat (heeft al een behoorlijke carrière achter zich qua werk (zowel muzikaal als normaal) enzo)

edit: heb het net gevraagd en hij is toch wel wat jonger (niet zeker of het netjes is zijn leeftijd te vermelden)...hahaha. Het scheelt toch wel behoorlijk wat.

Skinny Fists
Het leek haast onmogelijk, maar ik heb hem besteld op Disgocs! Wordt wel een beetje het pronkstuk van mijn zeer bescheiden collectie.

Skinny Fists
Heel erg prachtig. De emotie spat er inderdaad van af. Op een manier die ik zelden heb gezien. Als de volgende luisterbeurten ook bevalllen is dit een kanshebber voor de top 10.

avatar van pauljojo
Ik kan nauwelijks verstaan wat die wasmachine naast mij, mij te zeggen heeft. Dit is waanzin en absolute schoonheid.