Catscan - End of Tomorrow (2004)

Dance
Label: Pro Artist Management

1. Mindfull Candy
  2. Enough Chocolate

met Deimos

3. Restore Respect
  4. End of Tomorrow
avatar van Onderhond
Amper wat nieuws te vinden voor mij, had alle tracks al, toch nog een klein overzichtje.

"Mindfull Candy" is een degelijk melodietjescore trackje. Typisch Catscan werk in dit genre, degelijk maar niks dat echt bijblijft. "Enough Chocolate" is een pak beter. Leuke darkcore met enkele stevige doorstampmomenten. Vooral de wat drukkere, gedistorte stukjes zijn leuk.

"Restore Respect" brengt terug wat MOH core, vind het zelf maar een prultrack. Dan heb ik liever dat er bewust gekozen wordt voor ofwel darkcore, ofwel trancecore. Over "End Of Tommorow, the afsluiter had ik ten slotte dit te zeggen.
* End Of Tomorrow is grappig op z'n eigen manier. Redelijk clean, maar een leuk technomelodietje, zeker als het halverwege wat opgesmukt wordt. Stevige doorstamper die als techno-darkcore link wonderen kan verrichten.

Al bij al maar een zeer matige EP. Twee goeie tracks, één matige en één echt slechte track. Ik hou het maar op 2.5*

avatar van Goodfella
Enough Chocolate zit in álles op hetzelfde niveau waar Catscan in de periode '01-'02 verkeerde; fantastische track met een heerlijk rauwe sampleset. De rest bestaat uit vergane glorie en slaapverwekkende, grijze trackjes met flauwe melodietjes. Zonde.

edit:
Onderhond schreef bij Thunderdome 2nd Gen Part 1:
Volledig passief geluisterd naar Placid K, Catscan & Deimos, DT6 en Mindustries.

Da's toch echt dezelfde track als hier OH. Was je zó pissed vanwege die slechte TD?