Dewi - Know Me (2003)

Label: BMG

1. Dead End Love (3:48)
  2. Amazing (3:03)
  3. You Are the Things (3:18)
  4. Keep Me in Line (3:17)
  5. I Need You Tonight (3:38)
  6. Left of Center (3:04)
  7. Like I Do (3:48)
  8. Destiny (3:19)
  9. Good Man (3:01)
  10. To Nomi (3:30)
  11. Been There Done That (3:28)
  12. Beautiful (6:47)
Top Cd, echt heerlijk!

Tjeerd schreef:

Top Cd, echt heerlijk!

kijken of je dat over tien jaar nog zegt

avatar van John Doe
Kijken of er dan nog 1 nummer uit die top 10 in z'n top 100 mag .

Marcel²
*Santje* schreef:
Leuke liedjes .. Een van de beste albums van alle Idols-kandidaten!

Mooie woorden, ik sluit me er helemaal bij aan Santje.

Left of center vond ik nog best aardig. Ik vind Dewi wel de leukste & beste Idols kandidaat tot nu toe.

Dazzled Kid schreef:

Mee eens ja. Ik heb dit album gekocht, geen idee waarom. Toen hield ik nog meer van dat genre. Er staan wel leuke liedjes op, de leukste is toch wel Left of Center

Kid A(cid)
Ik vond het leuker om het kopietje op te zoeken, er allemaal krassen op te maken, in de cd speler te stoppen en genieten van de noise en tapeloos

avatar van nuf
nuf
*Santje* schreef:
Leuke liedjes .. Een van de beste albums van alle Idols-kandidaten!

welke zijn nog meer goed dan ...

avatar van NewYorkCityLight
Left Of Center en Amazin' waren allebei goede singles. Ben alleen absoluut niet beniewd naar deze CD.

Ik vind Dead End Love en You Are The Things nog steeds goed klinken. Ik kwam een tijdje terug in een platenzaak het album Un Nuevo Ser van Denise Rivera tegen, meegenomen voor een klein prijsje op de gok - daar staat een mooie Spaanstalige versie van dat laatste nummer op (You Are The Things - als Un Nuevo Ser).