Superchunk - Majesty Shredding (2010)

Label: Merge

9. Rope Light
  10. Hot Tubes
  11. Everything at Once
avatar van Strangeways
Na 9 lange jaren, waarin Mac en Laura vooral druk bezig waren met hun succesvolle Merge label, dan toch een nieuwe Superchunk! Het zijn inmiddels veertigers, maar aan de teaser van Majesty Shredding te horen hebben ze hun jeugdige enthousiasme nog niet verloren. Jammer dat het album pas na de zomervakantie verschijnt, want dit zou voor mij weleens de comeback van het jaar kunnen zijn.

[quote="Jammer dat het album pas na de zomervakantie verschijnt, want dit zou voor mij weleens de comeback van het jaar kunnen zijn. [/quote]

ehm... dit snap ik niet helemaal?

avatar van Strangeways
ehm... dit snap ik niet helemaal?

Gezien mijn hoge verwachtingen vond ik het jammer nog 3 maanden te moeten wachten. Ik had graag tijdens mijn vakantie al van het nieuwe album kunnen genieten.

khonnor
volstrekt ridicuul gemiddelde natuurlijk voor wat in wezen een goeie indie rock punk plaat is. misschien eerder voer voor de nineties dan voor de 2010's, maar desalnietemin een fijn rockplaatje. anthemische songs met lekker gitaarwerk hoor... echt waar