Nappy Roots - The Pursuit of Nappyness (2010)

1 stem

15. P.O.N.
  16. All for You
avatar van Rhythm & Poetry
1,0
Elk nieuw album van Nappy Roots klinkt weer smeriger en zuiderlijker dan de voorganger en dat zint mij helemaal niet. De raps worden per album magerder, en aan de beats lijkt men ook maar weinig aandacht te besteden. Slechts zelden kent The Pursuit of Nappyness een opleving: Back Home is nog wel een aardig nummer.

Rene1979
Vind het begin lang niet slecht.

Rene1979
Sorry vind het toch wel slecht na een keer goed luisteren. Nappy Roots was altijd wel een leuke groep maar dit is niet goed...

avatar van thgryda
Nja hun vorige was al crap dus deze maar niet afgehaald :s wooden leather vond ik erg goed nogthans ma de laatste jaren zijn ze fel weggezakt

Rene1979
Wooden Leather is inderdaad een goed album.

avatar van Jurrien
Vind Ride wel rustig