La Roux - Sidetracked (2010)

Label: Renaissance (I)

8. Jam Crew - Exotic Nations
  9. Ellis Beggs & Howard - Big Bubbles, No Troubles
  10. Fox the Fox - Precious Little Diamond
  11. Tears for Fears - Suffer the Children
  12. Blancmange - What's Your Problem?
  13. I Blame Coco - Self Machine [Coconut Candy 'No Need for Plastic Palm Trees' Elly Jackson Remix]
  14. Paul Haig - Big Blue World
  15. Kavinsky - Testarossa Autodrive [SebastiAn Remix]
  16. La Roux - Under My Thumb
  17. Gerry Rafferty - Right Down the Line
Een mixalbum van La Roux?

avatar van NewYorkCityLight
Dat verbaast mij ook . Toen ik deze link zag dacht ik dat er een nieuw album aan zat te komen.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Uit dezelfde reeks dus als deze.

De vraag is of het een mixalbum is van La Roux of van de leadzangeres van La Roux, Elly Jackson is. Want zij heeft ook al een remix op haar naam staan van een nummer van I Blame Coco.

Dus het lijkt mij waarschijnlijker dat dit een mixalbum van Elly Jackson is en niet van La Roux.

avatar van Editoor
Is er al iets meer bekend over deze cd

Poa
Valt weinig meer over te zeggen lijkt me. Mixalbum, uitgekomen op 26 juli, inmiddels te koop + downloadbaar via de bekende kanalen.

avatar van Editoor
Poa schreef:

Ik wist niet of deze cd al uit was maar ik heb hem inmiddels al beluisterd

avatar van yeahyeahyeah
Fijne mix met vooral veel halfvergeten 80's-klassiekers. Als apotheose een fraaie cover van Under My Thumb die vast nog wel op single zal verschijnen.

avatar van HeterodoxY
Idd leuk dat ze de cover van under my thumb er bij deden, live best leuk aan te horen.
Maar persoonlijk vond ik de live versie wat beter, die was iets lager in tempo en minder druk bezet qua instrumenten. Een iets minder druk geluid.

avatar van xMilennx
Dus dit is een album met allemaal covers door La Roux?
Sorry als dat een domme vraagt lijkt.

avatar van yeahyeahyeah
Nee, het is een mixalbum met één cover (Under My Thumb, het enige nummer op deze plaat met La Roux als artiest).