Crooked I - Hood Star (2010)

Label: Death Row

met K-Ci, Danny Boy en Eastwood

16. Ghetto Love *

met Gangsta Girl en Kurupt

avatar van He$$el_01
Eindelijk het officiele debutalbum van Crooked I. Ga deze zeker checken. Jammer dat er geen gastverse van iemand van Slaughterhouse op zit. Vind vooral Royce erg goed bij Crooked passen.

He$$el_01 schreef:

Dit is opgenomen op Death Row, de tijd dat Slaughterhouse nog niet bestond... Vandaar

Relax
Dus je wou zeggen dat dit geen echt debuut is?

avatar van Flipm0de
Album laat zien dat Crooked zeker wel skills heeft op de mic, maar de productie en de hele samenhang laat te wensen achter.

Zijn echte debuut gaat een stuk beter worden!

avatar van KILLERBEE99
Eerst keer vond ik er geen bal aan, tweede keer geluisterd en is toch best leuk

Zal contact opnemen om het aan te passen.

avatar van Game
Relax schreef:
Dus je wou zeggen dat dit geen echt debuut is?

Inderdaad.

Deze plaat heeft gewoon 10 jaar op de plank gelegen. Crooked I's echte album komt eraan.

avatar van KILLERBEE99
Zo nu staat die wel op de juiste plaats