LMNO & Kev Brown - Selective Hearing Part 2 (2010)

geen stemmen

Label: Up Above

1. The Ultimate (2:38)
  2. James Brown (2:46)
  3. Kragenoff (3:51)

met Kaimbr

4. Ya Know (2:24)
  5. We Stay Rockin' (4:06)

met Declaime en Mr. Brady

met Kenn Starr

9. Guaranteed (3:06)

met Chali 2na

10. Feel Good (3:42)
  11. James Brown, Pt. 2 (4:33)
Improvision
Hier is hij dan, de tweede LMNO & Kev Brown. Ik dacht dat hij de naam James Brown zou meekrijgen, maar het is dan toch gewoon Selective Hearing Part 2 geworden.

Dit keer rappen beide op elke track, en niet grotendeels LMNO zoals de vorige keer.

Rene1979
Ik had deze al een keer geluisterd.. Toen beviel hij me goed. Ga hem nog is luisteren. Toch wel apart ik vind LMNO niet goed op zijn solo's maar met Kev Brown wel.

Bijna helemaal weer doorgeluisterd. Wat ik al zei hij bevalt erg goed. Ik hou van de beats van Kev!... Goede gastartiesten en Kev zelf halen het ietwat vervelende van LMNO eruit. Dit is wel een dikke 3.5 waard.

Improvision
Bevalt me beter dan de vorige deze. En Declaime zou het beter bij zingen houden.

Improvision
Toch maar verhoogd naar 4*. Hoge houdbaarheidsdatum en ik begin LMNO hier meer en meer te appreciëren. De wisselwerking Kev Brown/LMNO op de raps maakt dit album sterker dan Selective Hearing 1. Wellicht mijn meest gedraaide album van de laatste week.