D-Sisive - Vaudeville (2010)

1 stem

Canada
Label: URBNET

1. Vaudeville (Friends Forever) (3:37)
  2. The Riot Song (3:39)
  3. Shotgun Wedding (2:43)
  4. Just an Ostrich (2:44)
  5. Ray Charles (Looking for a Star) (4:08)
  6. The Night My Baby Died (2:54)
  7. Percocet (6:07)
  15. West Coast [Moka Only Remix] *
avatar van GarnalenPeller
De beat van Percocet .

Rene1979
Deze moet ik nog even luisteren. Zijn vorige was ik niet heel erg over te spreken.

Rene1979
Deze is wel aardig... Ik ben er nog niet heel erg over te spreken hou het niet een heel album vol naar deze man te luisteren.

2.5

avatar van Rhythm & Poetry
Duidelijk minder dan haar voorganger, mist de melancholische sfeer en D-Sisive mag vanaf nu wel met iets meer passie gaan rappen. Weliswaar rapte hij ook op Let the Children Die langzaam, maar daar vond ik het nog wat hebben. Nu moet hij gewoon weer verder gaan zoals hij dat eerder in zijn carriere deed.

Bovendien vallen de beats op Vaudeville me vies tegen.

Rene1979
Ik heb hem ook nog is geluisterd. Ik kom er gewoon niet doorheen en ga dus verlagen.

avatar van Rhythm & Poetry
Mooi, dan zitten we weer op één lijn.

Yeah! eindelijk weer