Regi - Registrated 2 (2010)

Belgiƫ
Dance
Label: Mostiko

1. Hang On (3:30)

met Stan Van Samang

2. Imagination (4:32)

met Nelson

3. Naked on the Dancefloor (3:36)

met Katerine

8. Loaded Gun (2:46)

met Tyler

9. Alpha Girl (3:25)

met Ellektra

10. Wanna Make Love (3:41)

met Da Rick

11. High on Your Love (4:08)

met Katherine Ellis

12. Clouds (3:59)

met Pedro Rodriguez en Katerine

13. Gli Anni D'oro (Rocco & Roll) (3:39)

met Rocco Granata

14. Hold On (5:05)

met The Ditch

15. Next to Nothing (4:44)

met VanVelzen

16. Runaway (5:17)

met Tyler

17. Now You're Gone (3:50)

met Nelson

18. Tears to Dust (4:06)

met Ameerah

19. We Be Hot (3:33)

met Turbo B en Ameerah

20. Victim (4:00)

met Reshum

21. The World Is Coming Down (5:22)

met Basto!

22. Wanna Be a Star (3:44)

met D-Me

23. Hustler (3:56)
  24. Stronger Than Life (4:54)

met Dominico en Sem Thomasson

25. Never Smile Again (5:09)
  26. Chasing Dreams (4:11)

met Scala

avatar van Azzurro
Eigenlijk zwaar teleurgesteld in dit album. 3 jaar heeft Regi aan deze cd gewerkt, maar dat is er helemaal niet aan te horen. Bij de meeste nummers speelt hij op safe, de andere zijn ronduit slecht. Er staan maar een paar zalige nummers op (Hang on, Imagination, Runaway, Next To Nothing). Verder serieus beneden het niveau!

avatar van NewYorkCityLight
Wel samenwerkingen met Ameerah en Katerine .

avatar van Azzurro
Ja hij heeft inderdaad hier en daar een grote naam te pakken gekregen, maar het resultaat is niet evenredig aan die naam vind ik

avatar van NewYorkCityLight
Naked on the Dancefloor is inderdaad geen goed nummer . Dan vind ik zijn andere samenwerking met Katerine (Back/Off) veel beter.

En ook Tears to Dust vind ik niet zo leuk. M'n nieuwsgierigheid is alweer verdwenen.

avatar van Azzurro
Inderdaad Back/Off was zoveel beter! Ik heb ook de indruk dat hij op deze cd veel meer clubgericht te werk is gegaan, terwijl er op REgistrated 1 heel wat pure dancenummers stonden, goeie drive, leuke melodieën, dit is hier heel wat minder, jammer genoeg

avatar van Jonas169
Zwak album! Nog slechter dan het éérste album!
Had meer grotere namen verwacht, steeds hetzelfde deuntje!

De eerste keer dat ik hem beluisterde vond ik er niet veel aan. Nu he ik hem al enkele keren gehoor den er zitten toch paar goede nummers in.Alpha Girl met Ellektra en Wanna Make Love met Da Rick en Chasing Dreams met Scala is weer een heel goe dnummer van scala. Hang On met Stan Van Samang vind ik het slechtste nummer van heel het album.

PriestMaiden
Worst artist ever (again)!