The Cat Empire - Cinema (2010)

Australiƫ

3. Feeling's Gone (2:33)
  4. Only Light (4:38)
  5. All Hell (3:05)
  6. Shoulders (5:05)
  7. The Heart Is a Cannibal (4:05)
  8. Reasonably Fine (3:59)
  9. Call Me Home (4:05)
  10. On My Way (3:17)
  11. Beyond All (4:09)
avatar van HiddeHenkie
Fijn, een nieuw album! Ik ben benieuwd.

Ooowh en wat is ie weer fijn. Dit is echt een hele leuke zomerplaat! Ik vind hem tot nog toe ietsje minder dan voorganger 'So Many Nights', maar die was ook wel steengoed. Deze is no steeds erg prettig!

avatar van et-tu-Brute
Tot nu toe een erg fijn album! Uiteraard nog lang niet zo veel geluisterd als de albums So Many Nights en The Cat Empire, dus een goede vergelijking is nu nog wat lastig te maken. Het concert in oktober wordt in ieder geval heel erg nice!

avatar van lowieke
Mooi dat er mensen zijn die het wel lukt om toe te voegen.

Echt ontzettend geniale band, vooral live. Nummers die ik tot nog toe heb gehoord zijn wel wat minder, maar kijk er evengoed nog naar uit.

avatar van lowieke
2e show in Paradiso is uitverkocht, elk jaar weer krijgen ze het voor elkaar WAT een band!

avatar van Mctijn
Fijn album en fijne band. Ik kende ze nog niet.....

Klinkt als Fastball, maar dan wat gevarieerder. Zal het hele ouvre eens bekijken.