A.G. - Everything's Berri (2010)

1 stem

Label: Fat Beats

1. NY So Loud (Intro)
  2. On the Block (3rd Ave. Spot)
  3. Infected

met 950Plus

13. Destroy Rebuild Repeat
  14. No She Didn't
  15. Fuckk the Club
  16. On the Block (Tremont Spot)

met Abdul Jabar

17. YMI Still Here
Rene1979
Wat ik tot nu toe gehoord heb vind ik dit niet heel geweldig.

avatar van frans swa
mooie hoes

Ben hem nu aan het beluisteren maar wat is gebeurd met zijn flow. erg veranderd sinds runnaway slave en goodfellas en ik weet niet of ik hier wel aan kan wennen + de beats zijn ook niet super. Nog ff checken en dan hang ik er een punt aan.

sorry ik moet me toch corrigeren. Het ligt hem hier niet aan de beats. ben er vlug door heen gegaan ik moet zeggen dat ik de beats toch wel ok vind maar ik kan niet langer dan een minuut naar zijn tekst luisteren door zijn ontzettend slome ongeinspireerde flow. Toch morgen maar eens goed doorzetten en naar de lyrische waarde van dit album luisteren. Misschien maakt dat nog wat goed.