Bone Thugs-N-Harmony - Uni5 the Prequel (2010)

Alternatieve titel: The Untold Story

Label: Vtribe

1. Nuff Respect
  2. Toast 2 That

3. I Ain't Goin' Nowhere

met Kanye West

4. Breakdown [Remix]

met Mariah Carey

5. Your Luv (Is So Crazy)

met Kelly Rowland

6. Summer Luv
  7. C'mon C'mon (Get It Crackin')

met will.i.am

15. We Workin'

16. Bone Thugs

met The Notorious B.I.G.

avatar van Colucci_Era
Damn, ga je alle features af en op het einde zie je dan Notorious B.I.G. xD

avatar van Jorge-E
Voor de verzamelaars wel leuk. Nuff Respect is een Uni5 cut, een goede.
Toast to That is ook een goed liedje, cut van S&L, net als Take it to the Streets dat ook een goed liedje is. Eigenlijk is dat gewoon Bone Thugs Boys, beide verschenen eerder al.
Summer Luv is een prachtig liedje maar waar die vandaan komt weet ik niet.
Verder zijn het meestal maar saaie tracks en op het wordt nergens meer bijzonder. Het laatste nummer is trouwens maar een remix van het nummer Bone Bone Bone van Thug World Order met een Biggie verse er bij.
3 sterren, soms saai maar 4 zeer goede nummers die het oke maken.

avatar van P.O.W.
Dit draait allemaal om de Bonus DVD die erbij zit. De verloren documentaire die in de 90's werd aangekondigd als "Future Shock", en hij stelt zeker niet teleur, 90's Bone in hun prime die praten over vanalles.

Ik heb trouwens twee kopietjes met rooie folie ipv blauw.