Tastic - GaatIeDatZegge (2010)

Label: Samen Sterk

8. Zelfstandig
  9. Boom
  10. Schijt
avatar van Protonos
ik vind het tot dusver een erg lekker ep'tje.

4.0 sterren is op zijn plaats

avatar van MAS
MAS
Erg leuke ep inderdaad. Ik mag zijn stijl wel. Alleen de combinatie met J.A.E. vind ik iets minder geslaagd. Ik vind de rappers allebei goed maar ik vind hun stemmen en stijlen niet echt bij elkaar passen.

avatar van deagleking
Zeker een tof plaatje, elk nummer is goed te noemen. Vind alleen dat links, rechts wat beter had gekund. Ook zijn ademhaling is best wel aanwezig denk dat het er wat beter uit had kunnen worden gemit. Maarja ik ben aan het mierenneuken. Hele toffe ep, vindt o2 toch wel het beste nummertje.

avatar van Protonos
dit vind ik echt beter worden, met name Trapintabee. potverdikkeme dat is mij toch een vet nummer!

4.5

En het mooie aan dit alles is dat dit maar een zooitje bij elkaar geraapte tracks zijn en opgenomen in verschillende studio's dus moet je na gaan wat je krijgt als hij gefocust aan een album gaat werken.

bron: http://www.statemagazine.nl/state.php/article?data[articleid]=7582

tastic is echt groot talent, heerlijke stijl, en lyrisch niet slecht.
de beats passen goed bij zn stijl

avatar van thgryda
Niet slecht deze jongen. Ik had er nooit van gehoord maar omdat hij in het voorprogramma van cartes & kleine jay staat, heb ik de EP even gechecked. Nice zeker in het begin is het erg goed. Daarna liggen de beats me minder maar erg goeie mc die tastic.

3.5 *

avatar van panjoe
panjoe (moderator)
't Is niet mijn stijl maar de beats zijn in orde, en same goes voor de raps. Bovendien klinkt het redelijk consistent en samenhangend voor samengeraapte tracks. Een voldoende .

FightForMore
Ik heb vandaag de tijd gevonden om het te beluisteren en heb m'n oordeel gemaakt. Tastic vind ik maar redelijk, ik kan zijn stem echt niet waarderen en z'n bekende ademhaling kan ook soms irritant zijn tijdens het luisteren. Ook zijn al die motherfucking, fucking, bitch en dick-woorden ook irritant. Waarom is het zo moeilijk om die woorden niet steeds te gebruiken ? De enige echt goede tracks zijn 'Zelfstandig' en 'Zoek Het In De Sporen'. De rest vind ik maar matig. Een 3.

avatar van MurryMusic
Beetje vreemd....maar wel lekker

avatar van Protonos
met name dat half franse nummer is erg leuk!

FightForMore
FightForMore schreef:

Cijfer verlaagd naar een 2, eerdere minpunten beginnen echt tegen te steken en ik kan niet echt een heel album luisteren. Enkel 2 nummers die goed zijn kunnen me niet meer dan de helft geven.

avatar van alexander-r
Gister ook gezien, en wat van 'm uit aan het checken. Wat een heerlijk nummer is BOOM zeg! Voorlopig krijgt dit een 4, deze gast blijf ik volgen!

avatar van KILLERBEE99
Dit kan misschien nog wel wat worden... Niet slecht dit.

avatar van misorabi
Jammer dat hij tracks als Meer dan rijmen niet erop heeft gezet, vind dat toch een stuk vetter dan tracks als Boom, zelfstandig, Beetje vreemd maar wel lekker en Dat van mij... voor de rest vind ik het album wel echt niiice

avatar van alexander-r
Weet iemand waar ik dit nog kan luisteren?

Edit: Flink zoeken maar op yt kan je 'em nog vinden!