Madlib - Madlib Medicine Show No. 6: The Brain Wreck Show (2010)

Hip-Hop / Rock

7. Predicted 2000 Years Ago
  8. It Has Widespread Support
  9. World Leaders Plan Centralized Power & Remote Brain Control
tuktak
madlib doet jaren 60, vage geluiden met rock en maffe hippietoestanden. verrassend. toffe voorkant ook.

avatar van Srananbloke
1 grote psychedelische trip, dat is deze 3e mixtape in de Medicine Show serie. Bij de Chalice All-stars mix voldeed een dikke joint om in te komen. Voor deze mix heb je echt heel wat meer rook, snuif-en slikbare substanties nodig wil je het echt voelen

Niettemin leuke mix en volledig in Madlib Invazion-stijl met allerlei rare skits en geluiden, en qua nummers zitten er leuke dingen tussen. Nu alleen nog internet afstruinen om een acceptabele playlist op te kunnen maken.

De covers en inlays van de Medicine Show cd's maken elk album onbetaalbaar, soms fascinerend...soms bizar...soms een combinatie van beiden

avatar van Srananbloke
Btw: het nummer wat begint rond de 3e minuut in de 1e track is 1 van mijn grote favorieten in deze mix. Hij komt gedurende de mix nog diverse malen voorbij. Heb gelijk het betreffende album kunnen traceren. Zo leer je elke keer wel weer wat nieuws kennen!

Rene1979
De minste in de serie helaas...

avatar van Srananbloke
Deze mix groeit bij mij met elke luisterbeurt...toch wel 1 van de meest originele mixtapes uit de serie! Maar itt de andere mixtapes is het skitgehalte hier een beetje te hoog en soms erg bizar...maar qua nummers zitten er echt pareltjes tussen. Ook de nodige samples uit Madlib producties zijn hierin terug te vinden.

Heerlijke trip is dit. Voornamelijk jaren '60 en '70 psychedelia. 4*