ceo - White Magic (2010)

Pop / Electronic
Label: Sincerely Yours

1. All Around (3:20)
  2. Illuminata (3:08)
  3. Love and Do What You Will (2:21)
  4. White Magic (4:39)
  5. Oh God, Oh Dear (3:16)
  6. No Mercy (3:15)
  7. Come with Me (3:51)
  8. Den Blomsterdid Nu Kommer (4:45)
avatar van Yamato
Na o.a. Air France, jj en The Tough Alliance komt Sincerely Yours nu met ceo. Wederom een heerlijke zomerplaat die ik zeker nog de nodige luisterbeurten ga geven. Een absolute aanrader.

ceo is overigens volgens mij het side-project van de frontman van The Tough Alliance. Misschien een leuk weetje. Is ook wel te horen trouwens, hoewel alles dat op Sincerely Yours uitkomt sowieso wel een uniforme sound heeft.

Volgens mij bestaat TTA niet meer, omdat de een zich meer wilde gaan richten op het runnen van het label en de ander door wilde met muziek.

avatar van Kuk
Kuk
TTA bestaat inderdaad niet meer, maar de zanger Eric Berglund gelukkig nog wel. Hoewel misschien net wat minder toegankelijk, klinkt ook dit toch weer erg plezierig.