DJ Grazzhoppa's DJ Bigband + Aka Moon - DJ Grazzhoppa's DJ Bigband + Aka Moon (2010)

België
Hip-Hop / Jazz
Label: Cyprès

1. DJ Bigband Sound (3:57)
  2. 7 Times (4:27)

6. Say Yeah (3:17)

met Monique Harcum

7. 12 Sentences (3:47)
  8. We Said We (6:48)
  9. Solo Grazzhoppa (3:58)
  10. Doudou (2:24)
  11. Kaastrack (4:22)
  12. Funky Mule (2:26)
avatar van thelion
Heb dit collectief een keer live aan het werk gezien en klonk best goed.
Eens horen hoe het op plaat klinkt.

avatar van CHIEP
CHIEP (crew)
Dit is wel een live-opname .

avatar van thelion
Dan is het waarschijnlijk wel de moeite waard

avatar van klaezman
Wellicht overbodig om te melden, maar hij staat momenteel in de Luisterpaal. En een halve luisterbeurt vertelt me dat hij de aanschaf waard is.

avatar van essence
Grazz is al jaren een constante kwaliteit binnen de Belgische hiphop en daarbuiten. Check ook zijn soulvolle smanewerking met zijn vrouw onder de noemer Mo & Grazz.
Ook hier bewijst hij weer een brede kijk op muziek, met een soulvolle, funky samenwerking met het eveneens Belgische jazzcollectief Aka Moon. Ook Mo komt een potje meezingen.
Fijne plaat!