Blee - Cosmos Road (2010)

Canada
Uitgebracht in eigen beheer

1. Intro (1:23)
  2. Almost Happy (2:55)

met Helen Eriksen

3. Everything I Do (3:03)

met Substantial

4. Posses (3:45)

met Prince Po, Othello en Poems

5. Feelings (2:27)
  6. Nice Guy (2:47)

met Louis Logic

7. Double Down (2:56)

met Main Flow en Crunch E.X.

8. Figured Out (2:59)

met Wise Intelligent en Othello

9. First Impressions (1:37)
  10. I N I Universe (2:59)

met Jazzy Ivy

11. Where Dreams Are Made Of (2:53)

met Othello

12. Love's a Choice (3:15)

met Alanna Stewart

13. Midnight Road (2:58)
  14. Writing a Book (2:58)

met Noah23

15. Guiding Our Directions (2:39)

met A.B.D.

16. Rainy Days (2:29)
  17. The Beyond Here (2:51)

met Othello

18. Sound Wine (3:56)

met Pento, Von en Ja

19. Definition of Ill (2:59)
  20. Speaking from the Heart [Remix] (2:48)

met Supastition

21. Mirage (2:16)
Rene1979
Wat ik tot nu toe hoor is erg Jazzy. Aangezien ik daar wel van hou ga ik deze plaat is goed luisteren. Kan zomaar is wat worden. Zeker met die gastartiesten. Ga voor een 4. Heerlijke producties. Met over het algemeen goede gasten.

Rene1979
Alle nummers met de amerikaanse artiesten zijn heerlijk. Alle "skits" zijn prima. De nummers met de zangeressen zijn ook leuk en doen geen afbreuk aan het album. Alleen Jazzy Ivy, Noah 23 en ABD zouden als ongelukkig kunnen worden beschouwd. En nummer 18 kan ik niet verstaan maar is niet slecht. Al met al kom ik dan op het cijfer. Omdat over het geheel alle beats perfect zijn.

avatar van Delars
Een heerlijk album van Blee, die ik nu al een tijde op repeat heb staan. Sommige gastartiesten zijn niet super , maar dat word weer gecompenseert door de betere gastartiesten.

Eindig toch op een 4!

avatar van Rhythm & Poetry
Leuk, vooral sympathiek album. Producties zijn nadrukkelijk aanwezig, iets te simpel naar mijn smaak maar het plezier dat de beats uitstralen maakt wel het een en ander goed. Gastbijdrages (met name de rappers) zijn prima, iets te vaak gemiddeld maar Supastition, Substantial en Louis Logic doen het voortreffelijk. Bedankt Rene voor de CD, voor de verzameling is het zeker de moeite waard. Ik zou het normaal gesproken alleen niet zelf hebben gekocht.