Lionrock - City Delirious (1998)

Electronic
Label: Concrete

1. Push Button Cocktail (4:31)
  2. Rude Boy Rock (4:51)
  3. Electric Hairdo (6:02)
  4. City Delirious (3:44)
  5. Best Foot Forward (7:32)
  6. Rock Steady Romance (4:23)
  7. Wet Roads Glisten (4:27)
  8. A Cellar Full of Noise (4:54)
  9. Canal Heist (4:43)
  10. Zip Gun Rumble (3:59)
  11. It's Panoramic (6:11)
  12. Amazing New Product (6:50)
avatar van RogerV
Een van de vele danceproducers die in 1998 ook een beetje opportunistisch van de Big Beat glijbaan roetsjt. Dat leverde het leuke hitje Rude Boy Rock op. Dat is verder ook wel het hoogtepunt van deze cd. Verder blijft er eigenlijk niet zoveel hangen. Het is niet slecht maar je bent het al snel weer vergeten.

Hoe je zo'n lelijke hoes kan uitzoeken is me trouwens ook een raadsel.

avatar van trebremmit
Rude Boy Rock is nog steeds een tof nummer, of het een hitje was in Nederland weet ik niet meer, maar hij werd wel op de radio gedraaid, misschien wel door Stenders, lijkt me wel zo'n plaat die bij hem past.

avatar van Poles Apart
trebremmit schreef:

#81 als hoogste positie in de Mega Top 100, dacht ook dat ie hoger gestaan had, werd best vaak gedraaid op de radio. Werd ook gebruikt als soundtrack bij FIFA 99 las ik.