Alex Band - We've All Been There (2010)

Label: AMB

1. We've All Been There (4:00)
  2. What Is Love (3:53)
  3. Tonight (3:57)
  4. Forever Yours (3:12)
  5. Please (3:53)
  6. Will Not Back Down (4:04)
  7. Euphoria (3:54)
  8. Never Let You Go (3:52)
  9. Only One (3:36)
  10. Leave (Today Is the Day) (3:34)
  11. Holding On (3:18)
  12. Without You (4:20)
  13. Love (3:38)
  14. Start over Again (4:06)
  15. Cruel One * (4:32)

met Chantal Kreviazuk en Emmy Rossum

avatar van NewYorkCityLight
Zanger van The Calling goes solo. Ben wel beniewd, vond z'n stem altijd erg goed. En Tonight is een super nummer.

avatar van Emile93
Ik heb net het hele album gedownload en geluisterd en wat een fantastisch album is dit! Echt de moeite waard!!!

avatar van Jumpjet
De Amerikaanse Dinand; maar dan nog een tikje irritanter.
Sommigen zullen dit een geweldige zanger vinden maar ik word een beetje onpasselijk van zoveel pathos.
Wel een mooie jaren '80 hoes, trouwens.

Bastiaan Prasath
Scott Stapp is al de Amerikaanse Dinand

avatar van NewYorkCityLight
Het is een leuk album, maar een beetje simplistisch. Ik blijf een fan van zijn stem, vooral zoals hij die gebruikt op Only One. Dat nummer is dan ook samen met Tonight mijn favoriet en ik vind het jammer dat er niet meer van dat soort nummers op het album staan. Without You en Start Over Again zijn ook nog noemenswaardig. De rest is niet heel bijzonder en gaat eigenlijk aan je voorbij maar het album begint nergens te irriteren of te vervelen. Daarom toch nog 3.5*