Do-Ré-Mi - The Happiest Place in Town (1988)

Australië
Label: Virgin

1. Haunt You (2:59)
  2. King of Moomba (3:16)
  3. Adultery (4:10)
  4. Valentines Day (3:27)
  5. Take Me Anywhere (3:26)
  6. Heads Will Roll (3:17)
  7. Disneyland (3:11)
  8. Wild and Blue (3:32)
  9. Desert Song (3:20)
  10. Friends Like You (3:00)
  11. That Hanging Business (2:53)
  12. Happiest Place in Town (2:44)
avatar van vigil
Dankzij een uitwisselingsproject met Kowalski heb ik deze op de kop getikt. De andere van deze band (om 1 of andere reden staan ze als verschillende bands hier op MuMe) had ik al maar ik ben dus compleet voor zo ver ik weet. Het is in ieder geval een lekker plaatje soms wat gepolijster dan de eerste maar dat irriteerd zeker niet, Disneyland is op dit moment de favoriet.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Deze plaat doet weinig onder voor zijn voorganger. Alleen mist deze een man overboard . Stem van de zangeres is prettig, muziek echter veelal hetzelfde, geen uitschieter naar boven en geen uitschieter naar beneden.