Michelle Branch - Everything Comes and Goes (2010)

Pop / Country
Label: Warner Bros.

1. Ready to Let You Go (2:55)
  2. This Way * (3:46)
  3. Sooner Or Later (3:08)
  4. I Want Tears (3:34)
  5. Crazy Ride (3:45)
  6. Summer Time (4:13)
  7. Show Me a Sign * (3:47)
  8. Long Goodbye * (3:48)

met Dwight Yoakam

9. Texas in the Mirror * (4:36)
  10. I'm Not That Strong * (4:08)
  11. Pretty Little Lyin' Eyes * (3:37)
  12. Everything Comes and Goes (3:18)
  13. Through the Radio * (5:27)
avatar van Kevin91
Prachtige liedjes op deze EP van Michelle Branch.. Erg jammer dat door de problemen met haar platenmaatschappij Warner het niet gelukt is om Everything Comes and Goes als album te releasen met meer tracks. Had graag meer van haar willen horen..

avatar van Jumperjack
Ik vind het een erg mooie bonus CD , met werk van ca. 2-3 jaar geleden. Michelle heeft nog zo'n 20 nieuwe songs geschreven welke op een nieuw album zullen verschijnen. De titel track van het nog te verschijnen album is een song die gaat over "Growing up in Arizona" aldus Michelle Brach op haar Blog. Voorlopig moeten we het nog even doen met deze 6 juweeltjes. Ik draai hem grijs.

Lacrymosa
Als er iemand geïnteresseerd is om het volledige album (14 nummers) te horen moet me maar iets laten weten. Ik vind het haar beste album tot nu toe.

avatar van Smallprint84
hier is ook nog een mooie unreleased track van deze EP, mooi countrynummer:
Michelle Branch - This Way [Official Music Video] - YouTube