Proem - Enough Conflict (2010)

Electronic

12. The Firey Abyss
  13. A Short Bit Before You Go
avatar van bas
bas
wauw, prachtige samples, mooie cover, en een omschrijving vol verwachting:

"Those concerned with Bailey's dark ambient album "til there's no breath" on Nonresponse in 2009 can rest assured that Enough Conflict is just what they have been craving since "A Permanent Solution" (n5MD). Enough Conflict is Bailey's most diverse album mixing catchier melodic passages with some of his roughest beatwork since his debut album "Burn Plate no1"."

En dat haal je er wel uit na het beluisteren van de samples:
Proem - Enough Conflict - n5md.com

Blinde koop!

avatar van Slowgaze
De bandnaam is natuurlijk goed Wehls voor "pruim".

avatar van Metalhead99
Interessante cover, ik ben toch wel benieuwd naar hun muziek, eens even kijken of ik op een myspace wat kan beluisteren...

avatar van Onderhond
Those concerned with Bailey's dark ambient album "til there's no breath"

Laat maar komen die nieuwe Proem!

avatar van Poeha
Slowgaze schreef:
De bandnaam is natuurlijk goed Wehls voor "pruim".

Ook goed Doetinchems

Ben zeer benieuwd naar dit album.

avatar van Slowgaze
Zoepen en op de proem kroepen, zeggen we dan.

Skinny Fists
Cover trekt direct de aandacht. Proem ken ik alleen van naam.

De eerste scores op Rate Your Music zijn alleen niet zo best.

avatar van bas
bas
Skinny Fists schreef:
Cover trekt direct de aandacht. Proem ken ik alleen van naam.

De eerste scores op Rate Your Music zijn alleen niet zo best.

daar zou ik me niet door laten leiden; ik start lekker op 4,5*
Veel afwisseling, voor Richard best vernieuwend, zij het zeer subtiel. Als je z'n discografie goed kent dan is het denk ik alleen maar gaver.

avatar van jurado
bas schreef:

daar zou ik me niet door laten leiden; ik start lekker op 4,5*

Mwah ..eigenlijk doet de man niet zo gek veel anders dan. pak hem beet. 6 jaar geleden.
Kan hier nu niet echt meer warm van worden , is mij allemaal veel te steriel.

avatar van MJ_DA_MAN
Goed album, maar niet constant genoeg voor een cijfer hoger dan 3,5*. Maar het heeft dus zeker zijn momenten.

avatar van Visnet
Niks leuker dan 2 goede nieuwe cd's gaan ontdekken op een druilerige Zondag.. Zowel deze, als een nieuwe mrs. Jynx wachten vandaag op mijn beoordeling..

avatar van VanDeGriend
Ik ben echt razend enthousiast over deze Proem. Puntiger, spannender en wat minder laidback dan vorige fraaie releases.

avatar van Onderhond
Mnee, na z'n korte ambient uitstapje is er wat scherpte weg bij Proem. Niet echt wat ik ervan verwachtte en zeker geen terugkeer naar z'n oude vorm. Best wel aangename muziek verder, maar er staat eigenlij geen enkel nummer op waar ik écht blij van werd.