The Saturdays - Headlines! (2010)

Label: Fascination

1. Missing You (3:41)
  2. Ego (2:59)
  3. Higher (3:36)
  4. Forever Is Over [Radio Edit] (3:22)
  5. Died in Your Eyes (4:01)
  6. Karma (3:40)
  7. Puppet (3:42)
  8. One Shot [Starsmith Mix] (3:31)
  9. Here Standing (3:36)
  10. Lose Control (3:17)
  11. Deeper (4:01)
  12. Higher (3:18)

met Flo Rida

13. Forever Is Over [Orange Monkey Acoustic Version] * (3:51)
  14. Ego [Radio 1 Live Lounge Acoustic Version] * (3:15)
avatar van StefanK
De verkoop van het voorgaande album 'Wordshaker' was - ondanks een Top 10-notering - vrij teleurstellend. De Sat's kwamen er tijdens de opnames voor album #3 al snel achter dat een paar nr's goed genoeg waren om snel uitgebracht te worden.

Gevolg: een mini-album bestaande uit 5 nieuwe liedjes, aangevuld met 3 nummers van het geflopte album van daarvoor. Slimme marketing of gewoon een handige actie om de fans tevreden te houden tot de release van een volledig studio album? Ongetwijfeld... De meisjes weten in ieder geval weer een leuk Pop-cdtje af te kunnen leveren... Wanneer gaat dit nou een keer internationaal??

avatar van NewYorkCityLight
0,5
Ik hoop nooit? De muziek is best aardig maar ik denk niet dat de wereld een nieuwe meidenband nodig heeft, en al helemaal net in dit genre. Dan hoop ik liever dat Girls Aloud internationaal gaat (wat er wel aan zit te komen bij een reunie met het succes van Cheryl), die muziek heeft iets meer apartheid en inhoud.

Missing You vind ik geen leuke single overigens, het gebruik van auto-tune is ontzettend overbodig en storend, en behalve het refrein is er ook niks leuks in te vinden.
Hopelijk is de rest wat beter maar de snippets klonken ook niet echt je van het.

Died In Your Eyes is overigens van Kristina DeBarge geloof ik.

avatar van NewYorkCityLight
0,5
NewYorkCityLight schreef:
De muziek is best aardig

Nou, dan had ik het dus over het vorige album. Wat is dit slecht zeg, nog nooit zo'n gezichtsloos album gezien. Dit had ècht door iedereen gemaakt kunnen worden.
Behalve dat is het ook nog eens niet om aan te horen. Alleen de 3 nummers die dus al op het vorige album stonden (Forever Is Over, One Shot en Ego) zijn wel leuk, maar daar ga ik ze nu geen punten voor geven want dat heeft het andere album ook al omhoog getrokken.

Het is lekker makkelijk ca$hen met maar 5 nieuwe nummers, maar goed komen ze er niet van af bij mij.