Conan - Horseback Battle Hammer (2010)

Label: Throne

1. Krull (9:11)
  2. Satsumo (5:32)
  3. Dying Giant (7:27)
  4. Sea Lord (10:52)
avatar van essence
In dikke lagen distortion gedrenkte doom metal. Alles staat dan ook in het teken van deze distortion-sound, m.a.w de gitaren zitten van voor in de mix en alle andere instrumenten, inclusief de stem worden volledig naar de achtergrond gemixt. Maar het plaatje klopt wel. De drums & bass zijn de pperfecte begeleiding voor de gitaren. En de zuivere stem roept zich boven de gitaren uit.
Je moet hier wat in komen, maar eenmaal je dat gelukt is, is dit wel een ferm plaatje.

avatar van Stalin
Met mijn avatar moest ik natuurlijk wel even een blik werpen bij deze band, maar ik vrees dat dit niet mijn kopje muzikale thee is...

avatar van laboomzaa
Ik moet er nog even inkomen.....
....maar dat gaat wel lukken!!!

laboomzaa schreef:
Ik moet er nog even inkomen.....
....maar dat gaat wel lukken!!!

Heb je er al op gespuugd ?
Dan gaat het vaak wat beter...

avatar van laboomzaa
Hele roggels, en het glijdt als een tiet!!

laboomzaa schreef:
Hele roggels, en het glijdt als een tiet!!

avatar van HammerHead
Om te beginnen hele dikke stroperige riffs, maar de manier waarop de zang hierbij is ingemixt klopt echt van geen kanten. Daarom toch een half punt eraf. Gelukkig is de mix op de latere full lengths van Conan dik in orde.