Kapers op de Kust (2010)

Alternatieve titel: KD, Bandit, Neger R. de Vries & Huckleberry Vinn Presenteren: Kapers op de Kust

Uitgebracht in eigen beheer

1. Huckleberry Vinn, Neger R. de Vries en KD - Stiekemerds & Gluiperds
  2. Bandit en Huckleberry Vinn - Gangster met Gevoel voor Mode
  3. KD en Neger R. de Vries - Het Leven Is een Bitch (Als Je Pimp Bent)
  4. Neger R. de Vries - Compositie van een Slechterik
  5. KD, Bandit, Huckleberry Vinn en Neger R. de Vries - Jizzmasters (Slip Uit Spot Aan)
  6. Huckleberry Vinn, Neger R. de Vries, KD, Ill Pro, D en Bandit - K.G. de Kaper
  7. Murderkees - Goeie Mop

19. JR - Straatvoetbal [Live @ DVD10 in 013 Tilburg]
  20. Huckleberry Vinn en Neger R. de Vries - Strips op de Markt
  21. KD, Huckleberry Vinn, Neger R. de Vries en Bandit - Nieuwe Buren
avatar van MJ_DA_MAN
Gratis tape, te downloaden op hun site; het echte tweede album is in de maak.

avatar van Rhythm & Poetry
KD zit weer bij 0118?

avatar van MJ_DA_MAN
Helaas niet, hij is puur gastartiest op dit album.

avatar van Rhythm & Poetry
Vertolkt wel een belangrijke rol en staat ook op de cover. Is dit dan wel een 0118 tape?

avatar van Bedorvenkebab
Lijkt me wel, maar komt dit niet "gewoon" uit het jaartal 2010?

Ja, is al doorgegeven.

Rhythm & Poetry schreef:
Ja zeker, KD zit niet officieel meer in de groep, maar doet nog wel vaak mee dus en treedt ook gewoon op met de groep (incl. JR, die ook geen lid meer is).

MAS
Gelukkig maar. Ik hoor ze het liefst compleet. Ben erg benieuwd. De titels zien erg in ieder geval oud en vertrouwd uit.

avatar van MJ_DA_MAN
Erg dikke tape van 0118 en co. Veel, zoals ze het zelf noemen, ''gekaapte'' beats, maar het klinkt vrijwel altijd goed en daar gaat het om (nummer 2, 10, 11, 15 en de laatste drie tracks zijn nieuw qua beat). Bandit is een zeer leuke aanwezigheid en goed dat KD, imo de beste van het voormalige 0118-Vier, vaak te horen is. Junior had ik ook vaker willen horen, maar hij is helaas maar twee keer te horen (incl. een live-track). Qua teksten zijn de heren nog steeds nummer één van dit land als je het mij vraagt (Stiekemerds & Gluiperds, Jizzmasters, Kontballen, Nieuwe Buren, om er een paar te noemen, zijn tekstueel geniaal).

4* en op naar het officiële tweede album.

MAS
Leuk dat Fabienne nog steeds terug komt in hun tracks.

Hijs Hijs Baby is zowiezo geniaal.

avatar van jellecomicgek72
Uitgebracht in eigen beheer.... huh?

avatar van MJ_DA_MAN
Ja, da's een nieuw label uit Nederland, opgericht begin 2010. Hij linkt alleen niet door, zal dat even doorgeven.

avatar van maxinator
gelukkig maar

avatar van Frank White
Jules & Vincent ,haha zo geniaal en vooral als je Pulp Fiction hebt gezien.

MAS
Dat is inderdaad een geniaal nummer. 0118 op zijn best.

avatar van Frank White
Deze heren uit Vlissingen(waar ik ook woon) flikken het weer
Tekstueel is het weer van hoog niveau, toch vind ik dit de minste van alle albums van hun.Jammer dat JR niet te vaak te horen is op dit album want vind hem toch wel een van de betere naast KD.

Maar als nog is dit veel en veel beter dan wat er tegenwoordig te horen is op de Nederhopscene.

Rhythm & Poetry schreef:
Is dit dan wel een 0118 tape?
Herstel: nee, dat is het niet (helemaal). Correctie is onderweg.

avatar van nuf
nuf
een enorme teleurstelling voor mij persoonlijk, na flessepost komt dit echt aan als crap. Enigszins leuke nummers maken plaats voor kuttracks als 'hijs hijs baby'. Kom op jongens. Voor mij is het hopen of vlissingen dit nog kan oplossen.

avatar van MJ_DA_MAN
Dit is dan ook geen opvolger van Flessepost, maar gewoon een mixtape.

avatar van niels94
Ik krijg door deze mixtape enorm veel zin in een toekomstig album dat eraan zou moeten zitten te komen nu (hoe zit het daarmee? ). Op deze mixtape laten de Zeeuwse mannen zien nog steeds meesters te zijn van de grappige en sterke lines. De paar (voor mij) nieuwe rappers Murderkees en Bandit vallen mij ook geenzins tegen gelukkig. Ook de producties vallen me niets tegen, zeker aangezien dit een mixtape is. Het enige dat ik hoop is dat ze het in de toekomst wat minder over seks-gerelateerde onderwerpen hebben, enkele van die nummers vond ik ook duidelijk minder. Verder vond ik Nrnl, de Engelstalige track, ook niet erg sterk. Het cijfer zit een beetje tussen de 3 en 3,5* sterren in, maar ik geef ze het voordeel van de twijfel omdat het toch wel erg vermakelijk is.