Greenhouse - Electric Purgatory Part 2 (2010)

Label: Weightless

6. Only You (5:03)

met Toki Wright en Angelica Lee

7. Smile (4:08)
avatar van Rhythm & Poetry
Illogic en Blueprint zijn in potentie een van de betere duo's van dit moment. Ook op deze EP weten ze met name te schitteren, hoewel ze het soms niet kunnen laten een mispeer op het project te zetten (was bij deel 1 ook het geval). Hier is Only You vanwege het afzichtelijke refrein de lelijke zwaan. Een aantal hoogtepunten zorgen er echter wel voor dat Electric Purgatory Part 2 wederom de moeite waard is: Hello World bijvoorbeeld is een van de betere nummers van dit jaar.

avatar van Jacktherapper
Zo de (...). Dit is heel dope, die verse van Aesop Rock is ook instant incredible. Ik vind voornamelijk Illogic hier het best uit de verf komen.

Rene1979
Lekker eptje