Anthony Rother - Hacker (2002)

Duitsland

9. Futurist (5:14)
  10. Leben (6:01)
  11. Datenbits (1:34)
avatar van brooklyn
Geniale electro van Anthony Rother. Probeer Simulationszeitalter ook nog toe te voegen, kan alleen geen geschikt plaatje vinden.

avatar van tovenaar
Die heeft toch geen plaatje, of wel? Heeft toch geen hoes?

avatar van brooklyn
Daarom zou ik ook niet weten wat ik er mee aan zou moeten

avatar van Jordy
Doe maar dat plaatje van tovenaar dan

Een meesterwerk op electro gebied en een van mijn favo albums. Deze cd neemt je mee op een reis door de duistere computer en electronica wereld. Electro die tot in de puntjes verzorgd is en je trommelvliezen streelt met fijne knisperd breekbare hoge tonen en volle pompende bassen.

Dualis voor mij als hoogtepunt.

avatar van trebremmit
Rother zijn beste en voor mij ook het beste electro album wat ik ken. Zo'n track als Dualis is echt wonderschoon!