Luke Slater - Alright on Top (2002)

Electronic
Label: Mute

1. Nothing at All (4:12)
  2. You Know What I Mean (4:00)
  3. Stars and Heroes (4:38)
  4. I Can Complete You (5:18)
  5. Only You (5:06)
  6. Take Us Apart (5:45)

met 5

7. Searchin' for a Dream (6:10)
  8. Take Me Round Again (3:44)
  9. Twisted Kind of Girl (3:27)
  10. Doctor of Divinity (6:31)
Briljante electroplaat van een briljante techno-dj.

vindt zijn techno beter dan zijn electro style

avatar van tima
Ik ken de cd niet en ga er dus geen score op plaatsen. Maar het nummber 'stars and heroes' vind ik prachtig!

thejazzscène
Ik vind deze plaat vrij zwak. Vooral omdat die man een zage stem heeft.
Maar Luke Slater heeft ook Albums uitgegeven "Fear and Loathing" die ik heel sterk vind. Ik heb er 2 van (allebei dubbel cd's met telkens 1 down- en 1 uptempo). Deze nummers zijn niet van hem maar heeft hij in een mix gegoten. Echt mooi werk dat ik iedereen aanraadt. (elektro - tech).

avatar van RogerV
Voor een euro kunnen krijgen. Gekocht vanwege dat ik Nothing at all al kende. Maar dat is dan ook gelijk het enige nummer dat echt boeiend is.