Bockeryders - Ante Mortem: Beat Tape (2009)

Uitgebracht in eigen beheer

1. Ante Mortem (4:02)
  2. Hectic (3:40)
  3. Mystery Bliss (4:03)
  4. Resurrection (4:05)
  5. Volt (3:03)
  6. The Strings of Death (5:02)
avatar van Rhythm & Poetry
Lekkere tape van Sander en Julian, je kunt echt zien dat ze in korte tijd veel beter zijn geworden (als je de vergelijking maakt met The House of Horror). Een van de sterkste punten is toch de duistere sfeer die in korte tijd neer wordt gezet, ook de samplekeus is op Ante Mortem de juiste. Een lekker vol geluid, waardoor je de melodiën als luisteraar goed in je op kunt nemen.

Je hoort trouwens ook waar de heren hun inspiratie vandaan halen. De vroegere Ant, maar ook zeker de Havoc van de jaren 90.

avatar van fabblwaps
Ik ga hier binnenkort ook maar eens naar op zoek.
De cover is alvast geweldig.

avatar van fabblwaps
Bedankt voor de link, dan ga ik 'm daar binnenkort eens proberen.

avatar van JLjuju
Dank u wel Rob .

Er missen een aantal nummers in de tracklist, maar ach, dat is zo veranderd
En op de bandcamp missen dus daarom ook een paar tracks.
PM me maar gewoon voor de download.

avatar van Stapler
Je kan het ook gewoon googlen en vanaf vrijdag kan je dit en nog meer van onze site downloaden .

avatar van fabblwaps
Ik vind het leuk om te horen wat mijn mede mume'ers zoal in elkaar kunnen knutselen en moet zeggen dat ik positief verrast ben.

Omdat het hier beats zonder vocale begeleiding betreft wordt het voor mij soms wat saai, maar de beats zelf vind ik zeker niet slecht en kennen genoeg variatie. Ik kan me dan ook goed voorstellen dat deze beats met raps er overheen (Post Mortem) veel beter uit de verf zullen komen.

Ik ga hier (voorlopig) niet op stemmen omdat beat tapes sowieso niet mijn ding zijn, maar ik ben nu zeker wel benieuwd geworden naar Post Mortem en jullie overige projecten.

Mijn favoriet is momenteel Mystery Bliss.
Strings of Death ook trouwens.

avatar van Sjoerd_
Damn, die piano in de eerste beat die begint op 1:28 is vals.

avatar van Stapler
Klopt Sjoerd maar her is leuker als de mensen het zelf horen .

avatar van Rhythm & Poetry
Valsheid heerst. Morgen is het de dag van de Bocken, ik kan echt niet wachten Stappy Steez en Djoedjoe N'Djoedjoevic. Wat mij betreft zijn jullie zeer grote talenten en de toekomst van de Nederlandse undergroundscene!

avatar van cratus
Klinkt wel tof.
Goed gelukt om een bepaalde sound te creeren. Wel heel erg eentonig.
En een valse noot af en toe. En zo nu en dan een lelijke vst. Dat is erg jammer. Had meer energie in gestoken kunnen worden denk ik, dan had het mij echt kunnen boeien.

Relax
Deze EP heeft mij heel erg teleurgesteld, met name de beats van Juju, Stapler is verassend goed bezig hier.