Black Swan Lane - Things You Know and Love (2010)

Label: Eden

1. Leave Me Helpless (4:26)
  2. Adeus (5:47)
  3. Things You Know and Love (4:06)
  4. Only I Will Miss (4:19)
  5. All I Love (4:17)
  6. Wander (4:13)
  7. Let Me Go (4:29)
  8. Spin (4:20)
  9. One Life (3:33)
  10. Spirito Santo (4:04)
  11. I Can't Save You (3:09)
  12. Twist (3:41)
  13. A Place in Our Time (7:02)
avatar van starsailor
Wederom een plaat vol met juweeltjes van Jack Sobel, Mark Burgess en kompanen. Uiteraard weer veel Chameleons en The Sun and the Moon invloeden.

avatar van starsailor
Dit is duidelijk BSL's beste album. Waar de andere albums 20 en 21 tracks boden zijn ze hier duidelijk voor kwaliteit gegaan in plaats van kwantiteit. Hier en daar zijn de nummers ook wat steviger in vergelijking met het vorige materiaal.

Hoe goed ik de stem van Jack Sobel ook vind, de stem van Mark Burgess in de track Wander voelt als een warm bad in de winter.

avatar van DjFrankie
DjFrankie (moderator)
Oook een hele goeie plaat van BSL. Sfeervol, iets meer postpunk dan de opvolger, maar ook erg sfeervol met die warme stem van Sobel.