Phoenecia - Brownout (2001)

Electronic
Label: Schematic

1. Eyebrow (7:21)
  2. Diganesa (6:37)
  3. Jpace (5:45)
  4. Oriaca (3:36)
  5. Suite D256 (5:35)
  6. Ruff Harmonizer (5:03)
  7. Grrl Trrbl (5:24)
  8. Biorepo (7:04)
  9. Hiccup (4:12)
  10. Odd Job (7:55)
  11. Non- Specific Acoustic Stimulation (5:58)
  12. Melfad (9:28)
avatar van cichlisuite
aanrader voor confield liefhebbers, ben er 6 maanden mee in gevecht geweest, nog steeds geen winaar, maar ik begin mijn tegenstander te doorzien en kan zijn aanvallen pareren.

avatar van Goodfella
Vechten met muziek rules.

Vreemd, bijna surrealistisch album. Heel chille ritmes, lekker zacht en vriendelijk, met daarover dromerige minimale melodieën en weird buitenaards geborrel. Zo'n cd die je niet direct uit de massa vist, maar waarbij het na een tijdje toch gaat van 'heeey' naar 'ooooh' en 'woooow'.

avatar van John Doe
Zeer goede groep is dit, ze hebben binnenkort een nieuw album uit genaamd Echelon.

Ze hebben ook een album uitgebracht onder de alias Soul Oddity dat wat meer dansbaar is. Sterke buitenaardse funky techno/idm in de richting van Autechre en Richard Devine.