Murderdolls - Women and Children Last (2010)

Label: Roadrunner

1. The World According to Revenge (1:22)
  2. Chapel of Blood (3:09)
  3. Bored 'Til Death (3:09)
  4. Drug Me to Hell (2:59)
  5. Nowhere (4:21)
  6. Summertime Suicide (4:07)
  7. Death Valley Superstars (3:44)
  8. My Dark Place Alone (2:59)
  9. Blood Stained Valentine (4:18)
  10. Pieces of You (2:31)
  11. Homicide Drive (3:22)
  12. Rock N Roll Is All I Got (3:32)
  13. Nothing's Gonna Be Alright (2:36)
  14. Whatever You Got, I'm Against It (3:12)
  15. Hello, Goodbye, Die (2:17)
  16. Motherf**ker See, Motherf**ker Do *
  17. The Funeral Ball *
  18. A Moment of Violence *
Eindelijk een nieuw Murderdolls album, niet verwacht dat die ooit nog zou komen.

Heb een teaser gehoord van Summertime Suicide en weet nog niet wat ik daarvan moet denken.
In ieder geval lijkt dit een Wednesday13/Joey party te worden want van de andere murderdolls zie je niets. Ook op alle afbeeldingen en promo videos zie je alleen deze 2.
Ik ben benieuwd.

avatar van lowieke
Haha awesome! Murderdolls!!

Vroeger speelde ik non stop FIFA en dan draaide ik Murderdolls. Benieuwd of ik dat tegenwoordig nog trek =P

Rizz
Ik hou van deze band, net het album geluisterd en het is weer heerlijk sick. Lekker schreeuwen, rammen en vieze teksten

avatar van Don Cappuccino
Nee, ik vond het debuutalbum veel beter. Er zit 8 jaar tussen de 2 albums, maar het lijkt net of ze een week van tevoren er achterkwamen dat ze nog materiaal moesten schrijven en dan snel even 15 nummers hebben opgenomen. Dit is gewoon Wednesday 13, Murderdolls klonk op hun debuutalbum anders dan Wednesday 13 solo, maar nu lijkt het beide op elkaar. 2,5 ster, een flinke teleurstelling.

Voor mijn gevoel slaat deze plaat ook niet echt aan, hij waait een beetje stilletjes over overal. Geef mij dan toch maar de campy murderdolls die over horrorfilms zingen.

PriestMaiden
Na eerste luisterbeurt valt deze plaat zeker niet tegen. Eerst nog een paar luisterbeurten geven voordat ik een cijfer geef.

avatar van lowieke
lowieke schreef:
Haha awesome! Murderdolls!!

Nee dus.

avatar van KinkyEmo
Aardig album, beetje generiek en veel van hetzelfde, maar in zijn stijl zeker niet verkeerd. Hier en daar een uitschieter, zowel richting de stevige kant als richting de catchy kant. Live waren ze best aardig laatst in de Melkweg.

Voor wie geïnteresseerd is, kun je hier het interview lezen dat ik met zanger Wednesday 13 had:

I'm filling the blanks...: Interview met Murderdolls zanger Wednesday 13 - obi-wan-noyster.blogspot.com

avatar van AOVV
Don Cappuccino schreef:

Hier ben ik het grotendeels mee eens, alleen geef ik nog een halfje minder dan Don indertijd..

2 sterren