Atomic - Theater Tilters (2010)

Noorwegen
Avant-Garde / Jazz
Label: Jazzland

1. Green Mill Tilter (9:16)
  2. Andersonville (13:32)
  8. Edit (9:02)
  9. Barylite (11:50)
  10. Two Boxes (5:35)
avatar van Nakur
Dit zijn toch 2 cd's? Tebnminste, bij hun optreden hadden ze Theater Tilters 1 en 2. En volgens mij zijn dat ook nog eens live-albums (?).

avatar van The Scientist
Wat live-albums zijn en wat niet durf ik me bij een hoop van dit soort releases al niet meer aan te wagen, verder is er inderdaad ook nog een deel 2, maar zijn ze ook nog samen uitgebracht, volgens mij heb ik hem thuis als 2 cds in 1 doosje, zal straks wel even kijken

avatar van The Scientist
Ik heb dus inderdaad 2 cds in een doosje... straks maar weer eens opzetten...

Verder weet ik niet precies wat de officiele vorm is om hem op MuMe te zetten dus, maar zoals hij er nu staat lijkt het me wel prima

avatar van itchy
cd2 klinkt wel als een live-concert (applaus enzo), cd 1 niet. Maakt niet uit, het is allemaal fantastisch. Vooral Roma