Buckcherry - All Night Long (2010)

Label: Eleven Seven

1. All Night Long (3:52)
  2. It's a Party (3:42)
  3. These Things (3:50)
  4. Oh My Lord (3:36)
  5. Recovery (2:59)
  6. Never Say Never (3:41)
  7. I Want You (3:41)
  8. Liberty (4:14)
  9. Our World (3:48)
  10. Bliss (3:54)
  11. Dead (5:22)
  12. Lonely [Japan Bonus Track] * (3:14)
  13. These Things [Acoustic] * (3:59)
  14. Fire Off Your Guns [Acoustic] * (3:45)
  15. Black Butterfly [Acoustic] * (3:46)
  16. King of Kings [Acoustic] * (4:49)
  17. My Friend [Acoustic] * (3:58)
  18. Grace [Acoustic] * (4:21)
avatar van Metalhead99
Wow, wederom na 2 jaar een nieuwe plaat! Het zal me benieuwen...

Rizz
Best wel erg teleurstellend, werkelijk waar alle clichés worden gebruikt. Er staat geen enkele échte klapper op zoals Lit Up of Crazy Bitch. Inspiratieloze nummers zonder potentie of lekkere rock 'n roll vibe. Erg jammer en een slecht album.

avatar van vielip
Na een aantal puike albums is dit dan toch wel een tegenvaller vind ik. Slechts sporadisch hoor ik de klasse en gedrevenheid van de vorige albums. Het titelnummer gaat nog wel en hier en daar nog wel een nummer maar over het algemeen is het een herhaling van zetten maar dan veel minder.

avatar van Ducoz
Ik vind dit toch wel een leuk plaatje! Echt niet zo heel slecht als sommige durven te beweren!

Dat mag

In tegenstelling tot anderen hier, vind ik dit album weer echt Rock n' Roll, zoals hun debutalbum. Niet zo goed als hun debut, maar sommige nummers evenaren het wel. DEAD past echt in dat straatje. Alle cliches worden uit de kast gehaald, en weet je, ik slik dat ook nog: Motorhead-riff, Guns n' Roses-gitaarsolo en een AC/DC-einde...just the way I like it. Omdat BC's vorige twee albums voor de gemiddelde luisterende luisteraars goed in het oor klinkende nummers had, valt dit album waarschijnlijk uit de toom. En daarom issie zo goed. Gewoon lekker rauw and Rocking!!! Weining mensen die dit zullen lezen...maar 'If you like Rn'R, U like this....'

BC-fan 2the bone....

Kijk, jij snapt het!

Maar in je rijtje vergelijkingen zou ik toch echt Motley Crue niet vergeten!

avatar van vielip
Ik vind hun eerste album te gek! Deze vind ik echter wel 3 klassen minder. Zijn de nummers op het debuut nog pakkend en hebben ze een aantrekkingskracht van hier tot Tokyo, op dit album is het allemaal inspiratieloos, automatische piloot werk dat ik hoor. Het is niet slecht hoor maar ik hoor hun vorige albums liever.

avatar van Ducoz
Ik moet trouwens wel nog eventjes melden dat de productie van de plaat wel erg goed is. And more cowbell!!