Abigail Williams - In the Absence of Light (2010)

Label: Candlelight

1. Hope the Great Betrayel (6:47)
  2. Final Destiny of the Gods (8:18)
  3. The Mysteries That Bind the Flesh (6:54)
  4. Infernal Divide (5:01)
  5. In Death Comes the Great Silence (6:20)
  6. What Hells Await Me (4:50)
  7. An Echo in Our Legends (5:02)
  8. Malediction (6:59)
avatar van Don Cappuccino
Erg benieuwd naar dit album, want het vorige album was echt een van de beste Black Metal-albums van 2008, geweldig gitaarwerk en drums. De albumcover is in ieder geval erg gaaf!

avatar van Don Cappuccino
En er zijn al 2 nummers vrijgegeven, beide 8 minuten lang en ze gaan nu meer richting de echte Black Metal-sound, maar het is nog steeds melodieus. Klinkt erg goed!

avatar van andnino
Wie Abigail Williams nu nog voor deathcore uitmaakt heeft nu officieel een reden om zijn mond te houden. Dikke, volwassen black metal is wat de band anno 2010 maakt. De catchy nummers missen hier wel een beetje, maar de plaat scoort zeker een dikke voldoende.

Bericht verwijderd.