Crashdïet - Generation Wild (2010)

Zweden
Label: Gain

1. 442 (0:53)
  2. Armageddon (4:06)
  3. So Alive (4:12)
  4. Geberation Wild (3:55)
  5. Rebel (3:23)
  6. Save Her (3:26)
  7. Down with the Dust (2:47)
  8. Native Nature (4:28)
  9. Chemical (4:16)
  10. Bound to Fall (4:15)
  11. Beautiful Pain (4:42)
  12. Hollywood Teaze * (3:21)
avatar van jedimaster
heerlijke cd voor in de auto om het gas flink in te trappen

een heerlijke sleaze plaat. beter dan de vorige In The Raw. vooral Native Nature is geweldig

Ozric Spacefolk
De vorige plaat heette niet In The Raw maar The Unattractive Revolution.

Deze band heeft maar drie platen gemaakt, met 3 verschillende zangers. De eerste Dave Lepard pleegde zelfmoord. Deze plaat is met Simon Cruz op zang.

avatar van vielip
Ja en met die Simon Cruz leveren ze met afstand hun beste werk tot nu toe af! Geweldig energieke plaat vol met heerlijk sleaze/glam geweld. Wat een heerlijke en geruststellende gedachte dat er nog jonge gasten zijn die dit soort muziek maken
Het titelnummer is een ware hymn en doet me sterk denken aan Youth gone wild van Skid Row. Niet zozeer qua nummer maar meer qua attitude en bravoure dat het uitstraalt. En wat zien deze gasten eruit man! Ik sloeg het boekje open en dacht; WTF?!?!