Fred Neil - Sessions (1967)

Folk / Rock
Label: Vivid

1. Felicity (2:12)
  2. Please Send Me Someone to Love (3:36)
  3. Merry-Go-Round (5:51)
  4. Look Over Yonder (8:31)
  5. Fools Are a Long Time Comin' (5:19)
  6. Looks Like Rain (7:16)
  7. Roll on Rosie (8:25)
Father McKenzie
Dàt lijkt me pas een interessant plaatje, ben erg benieuwd hiernaar!

avatar van muziekobsessie
blijkbaar weinig opgenomen die Fred, niet veel soeps dit, praten door de opname heen en er wordt wat gejammed. jammer want zijn overige albums zijn heilig voor mij.

avatar van Masimo
't Praten door de opname is minimaal en eigenlijk in maar een paar nummers, en dan enkel aan het begin een paar woordjes, en af en toe een paar aan het einde. Absoluut niet storend, vond ik, omdat het niks afdoet aan de muziek ertussenin. De liederen blijven intact! En gejammed lijkt me niet het juiste woord bij de kwaliteit die in de nummers wordt afgeleverd.. Wat dat betreft dus oneens met bovenstaande user muziekobsessie, maar dat vergeef ik 'm wel hoor..

Mooi deze, niet 't niveau van z'n tweede, maar nog steeds erg mooi. Vooral Look Over Yonder is fenomenaal.