Total Attrition Vol.2 (2010)

Alternatieve titel: Oldschool Never Dies

1 stem

Spanje / Duitsland / Nederland
Dance
Label: Total Attrition

1. Dj.Abraxas - Ravers Resistance (7:03)
  2. Andy Gabbergirl - Motherfuck (3:02)
  3. Xpl0der - Artcore Motherfucker (3:42)
  4. Dj.Abraxas - Go to the Oldschool (4:25)
  5. Dj.Abraxas - Stab (4:31)
  6. Marshall Masters - Stereo Murder [Xpl0der Remix] (4:57)
  7. DJ Gizmo - End of the Beginning [Xpl0der Remix] (5:47)
  8. Xpl0der - Nu Am Avut Alta Oportunitate de a Trai (4:04)
  9. Dj.Vinyl Killer - I'm a Spanish Gabber (3:33)
avatar van Hellblazer
Leuk plaatje in een ouderwetse stijl. Hier komen ook enkele remixen van bekende klassiekers bij. Nog best geslaagd in mijn ogen, maar af en toe komt het wel ietwat amateuristisch over. Een voorbeeld hiervan is de Xpl0der remix van Stereo Murder. De melodie is wel tof bewerkt maar het klinkt alsof het nog niet goed is uitgewerkt. Dj.Abraxas heeft hier ook prima werk afgeleverd en dan vooral met het nummer 'Go To The Oldschool'. Heerlijk oldschool sfeertje in het nummer en de melodie is erg geslaagd. Basses klinken ook echt jaren '90 en de bijgeluiden zijn ook geslaagd. Wat mij betreft het best nummer hier. Ook noemenswaardig is Nu Am Avut Alta Oportunitate De A Trai. Wat het betekent weet ik niet, wel weet ik dat dit al sneller en harder is dan de voorgaande nummers. Opent erg vreemd met een overstuurd geluid gevolgd door een onverstaanbare sample en daarna knalt het nummer door en door. Bij de eerste break begint gelijk een erg aandoenlijk melodietje. Haast wat schattig tussen die kicks. Hier wordt in de breaks vooral goed gebruik van gemaakt. Ook dit is wel een favoriet van me.
3 sterren omdat de rest middelmatig was.