Hail of Bullets - On Divine Winds (2010)

Label: Metal Blade

1. The Eve of Battle (1:06)
  2. Operation Z (4:37)
  3. The Mukden Incident (4:12)
  4. Strategy of Attrition (4:57)
  5. Full Scale War (5:19)
  6. Guadalcanal (3:25)
  7. On Choral Shores (5:10)
  8. Unsung Heroes (5:14)
  9. Tokyo Napalm Holocaust (5:20)
  10. Kamikaze (4:27)
  11. To Bear the Unbearable (4:16)
avatar van Metalhead99
Twee stemmen, maar geen reactie's. Op deze manier vind ik Death Metal gewoon het beste. Heerlijke beukende gitaren en drums en een goed bijpassende grunter. Beter als dit kan het bijna niet. Geweldig dat we hier in Nederland een band van deze klasse hebben.

avatar van Edwynn
Een geweldig monsterepos. Van Drunen legt weer een leuk voor Europeaanse begrippen onorthodox oorlogsverhaal op de mat. De rest van de diverse Hollandse grootmeesters in de band schilderen een wervelend old school death metaldecor waar de liefhebber gretig zijn tanden in zal zetten.

avatar van Dr.Pat
Zag dat ik hier nog geen stem had geplaatst. Moet ik haast zijn vergeten omdat ik totaal overrompeld moet zijn geweest toen ik het voor het eerst hoorde! Wat een heerlijk old school lomp geweld! Heerlijk rollende drum en dito riffs, heerlijk stampende gitaarmuuur, heerlijk bruut, maar vooral weer die fantastische krijs-grunt van Van Drunen maken dit tot een heerlijk schijfje.