Bizzy Bone - Crossroads: 2010 (2010)

Label: Sumerian

1. The Soul (3:27)
  2. Bottled Up Like Smoke (4:26)

met Jonny Craig

3. Nintendo (2:51)
  4. Cowboy (4:23)

met Devin Oliver

5. Army on the Way (3:43)
  6. Stonehenge (3:09)
  7. Automatic Rewind (4:14)

met Danny Worsnop

8. Gangsta Music (3:49)
  9. American Soldier (3:22)
  10. So Cool (4:24)
  11. My Session (3:58)
  12. How I Feel (3:04)
  13. Last Call: Fallen (3:54)
avatar van MJ_DA_MAN
Verrassend label.

avatar van No Surrender
De snippets. Paar nummers klinken slecht maar vind paar nummers heerlijk klinken.

Moet een soort rock/hip hop album worden.

EN MJ DA MAN, denk niet dat jij zijn stem kan apprecieeren op deze plaat.

avatar van No Surrender
Bottled Up Like Smoke, Gangsta Music, American Soldier en Fallen zijn de beste nummers.

DJ Quik heeft trouwens een nummer op dit album geproduceerd, klinkt als Gangsta Music.

avatar van MJ_DA_MAN
Rock hoor ik eigenlijk niet (alleen laatste nummer een beetje), en zijn stem kan ik nooit waarderen . En je bedoelt vast deze link.

avatar van No Surrender
Ik vind het ook niet als Rock klinken. Maar de bedoeling was een soort rock/hip-hop album. Vind sommige nummers 'raar' klinken, maar andere zoals Gangsta Music klinkt als de ouder BB.

YouTube - Bizzy Bone - Recording the song "Gangsta Music" for "Crossroads : 2010"

M-Ty
Ja dr zit een gitaar sound in verwerkt daarom die rock achtige lil jon sound.. staan paar aardige tracks op maar kan die zn stem gewoon nog steeds niet diggen.. gangsta music is trouwens wel beetje goedkoop gesampled/gelooped van die transformers soundtrack..

M-Ty
lyricaal is gangsta music wel nice tho.. the soul, bottled up like smoke, american soldier en fallen zijn verder idd de betere tracks.. al met al een 2,5

avatar van No Surrender
Ik denk dat ik hiervoor een 3 sterren ga geven. Staan namelijk een paar topnummers op maar ook een paar pijnlijke missers.

avatar van No Surrender
Even snel een cijfer, kan veranderen.

1. The Soul (4.5/5)
2. Bottled Up Like Smoke (4.5/5)
3. Nintendo (1.5/5)
4. Cowboy (2.5/5)
5. Army On The Way (3/5)
6. Stonehenge (4/5)
7. Automatic Rewind (3/5)
8. Gangsta Music (4/5)
9. American Soldier (5/5)
10. So Cool (2/5)
11. My Session (2.5/5)
12. How I Feel (2/5)
13. Last Call: Fallen (5/5)

=3,34 gemiddeld is een 3.5

avatar van Jorge-E
Yes, ik heb hem vandaag met d epost ontvangen. Gehandtekende cd en dito poster plus t-shirt met de cover op. Ik ben hem voor de tweede keer aan het luisteren en denk dat het een 3.5 wordt.

avatar van No Surrender
Wat is 'The Soul' toch een klassieker.

Het refrein

I look into their souls, the spirits are hypnotized and I defy every rule that I know

0,5
T spijt me zeer maar ik vind het 10 x niks

avatar van Kill_illuminati
Ik heb gister nog een kleine interview over dit album gelezen op het net. Of ik het ga luisteren (misschien sporadisch?) weet ik niet de cover is in ieder geval mooi.

avatar van InnerFreedomInt
zeker een veraasende album een 3,5 om
American soldier
The soul
Gangsta music

avatar van The SS
op gangsta music heeft hij toch nog wel een aardig stuk tekst vind ik

Persoonlijk vind ik dit een goed album. Bizzy is af en toe erg duister en dat ligt me goed. prima album, maar begrijpelijk dat niet-bizzy fans deze laten liggen.