De Keefmen - Mirror of Time (2010)

Label: Dirty Water

12. Stop Lovin' You
  13. Be a Keefman
  14. Not the Same
avatar van Oldfart
Allemaal naar de Luisterpaal.
De Keefmen: leuk nieuw Drents bandje uit Meppel: Tim Krabt Bé maakte me er op attent.

File under: Nederbiet / Garage / Rock

Enkele trefwoorden: Leuke eerste kennismaking, niet moeilijk doen, lekker spelen, authentiek geluid.

Doet denken aan : Lyres,
en die hadden ook weer goed geluisterd naar the Outsiders ( die van Wally, niet die van Adrian), en zo is het cirkeltje rond.
Jongens hebben goed in de spiegel der tijd gekeken ( en geluisterd) ; retro hoes, instrumenten, look en sound.

Leuk

Erg leuk zelfs. Behalve de eenvoudige doch doeltreffende liedjes doet de zanger het 'm voor mij. Hij klinkt inderdaad "alsoftie volcontinu verschrikt achterom loopt te kijken. Omdattie echt o-ve-ral spijt van heeft", aldus Dandy Dave in de linernotes van deze LP.