Capone-N-Noreaga - The Reunion (2000)

Label: Tommy Boy

1. Intro (2:21)

met Carl Thomas

2. Collect Call Skit (0:33)
  3. Phonetime (4:07)
  4. Queens (4:07)

met Complexions

5. Invincible (3:45)
  6. Bang Bang (4:28)

met Foxy Brown

7. Gangsta Skit (1:07)
  8. Y'all Dont Wanna (4:29)
  9. Shows! (1:18)

met Timbo

10. Straight Like That (4:47)

met Final Chapter

11. All We Got Is Us (4:26)
  12. Brothers (4:02)

met Goldfingas en Troy Outlaw

13. B EZ (3:56)

met Nas

14. Gunz in da Air (4:09)
  15. Wet Willie Skit (1:18)
  16. Full Steezy (4:22)
  17. Queens Finest (4:26)

met Mobb Deep en Final Chapter

18. You Can't Kill Me (4:07)
  19. Dont Know Nobody (4:26)

met Musaliny-N-M.A.Z.E.

eazyfan
best goed album,nice teksten,goeie beats.goeie groep.deze is wel goed.

avatar van Dielie
'Invincible' is een toptrack, de rest, bwa bwah

avatar van thomzi50
QUEENS heeft ook een aardige beat.

L2K
Alchemist en Primo beats met middelmatige rappers, wat wil je nog meer?

Pauper
L2K schreef:
Alchemist en Primo beats met middelmatige rappers, wat wil je nog meer?

Niveau?

avatar van thomzi50
Invincible blijft een enorme klassieker, voor de rest een constant maar niet spectaculair album. Speciale vermelding verdient nog de intro, denk ik de allerkutste en overbodigste intro die ik ooit heb gehoord. Wordt elke keer ergerlijker.

avatar van hiphopisntdead
gaat hier vooral om de beats, teksten zijn niks speciaals.

avatar van thgryda
WTF @ deze lage rating, top album dit invincible, b ez , bang bang , yall dont wanna , ... damn zeker een 4

avatar van MJ_DA_MAN
Voor wie de beat van Invincible, net als ik, goed vindt maar geen fan is van de heren van CNN (N.O.R.E. ), maar wel van Nas, is er dit.

avatar van thgryda
Ik ben ook niet per se fan van NORE, zeker niet de laatste jaren maar tracks als invincible, bez, yall dont wanna, all we got is us (op dit album) of tracks als blood money zijn classics. Misschien hadden ze die tracks aan Mobb Deep moeten laten die in die tijd hetzelfde deden maar beter waren. Daar is het nu te laat voor uiteraard

Die it aint hard to tell remix op invincible kende ik al, klinkt vind ik zelfs beter dan de originele nas versie Blijft een super beat van premier

avatar van Shelter
Invincible....